Case Gouden combinatie: Zeeuws toptalent en Toyota De Jonge

Toen wielrenner Antwan Tolhoek in contact werd gebracht met het Zeeuwse autobedrijf Toyota De Jonge in Goes/Vlissingen was de klik er direct.

Peter de Jonge, Directeur van het Zeeuwse autobedrijf zag een uitdaging in waar wielrenner Tolhoek naar op zoek was. De gloed nieuwe Toyota Aygo was het gevolg van een goed gesprek onder leiding van PR-Sport manager Jacco Janssen. Het klinkt misschien als een eenvoudige gun-gun-situatie maar zonder de hulp van PR-Sport was deze combinatie nooit tot stand gekomen.

Eenmaal 3 jaar later rijdt Tolhoek inmiddels in zijn2e Aygo en maakt hij deel uit van het Rabobank Development Team, een van de best bekende opleidingsploegen die de wielrennerij kent. Hij geeft aan gemak te hebben van deze mogelijkheid die De Jonge en PR Sport hem bieden en is hierdoor regelmatig in verschillende heuvelachtige gebieden te vinden!

Erwin Mesu

Ook voor schaatstalent zetten PR Sport en Toyota de Jonge zich in. Schaatser Erwin Mesu schreef in 2015 de alternatieve Elfstedentocht op zijn naam.  http://nos.nl/artikel/2016523-alternatieve-elfstedentocht-prooi-voor-erwin-mesu.html.

mesu

 

mesu2

 

Toyota de Jonge foto

 

Toyota foto 3