Wat doen we?

Bent u als onderneming geïnteresseerd in sport, maar bent u onbekend met de mogelijkheden ? En bent u op zoek naar samenwerking waarin de bedrijfsdoelstellingen van uw onderneming gerealiseerd worden? Wij kunnen u helpen! PR Sport is specialist in sponsorwerving, sponsoractivatie en advies. Het is onze ambitie om te werken voor de voor iedere ambitieuze onderneming in Nederland die geïnteresseerd is in de sport.

Sponsorwerving

Het werven van sponsoren vraagt om een professionele aanpak. Welke waardeproposities biedt u aan? Is mijn wervingaanpak wel rendabel? Hoe onderscheid ik mijn sportorganisatie / event van mijn concurrenten? Wij helpen u graag bij de juiste aanpak!

Sponsoractivatie

Hoe zorgt u als bedrijf dat uw sponsoring bijdraagt aan het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen? Het vergroten van uw naamsbekendheid, het uitbouwen van uw netwerk en het realiseren van conversie zijn complexe vraagstukken waar wij u graag bij helpen!

Advies

‘Sport has the power to change the world!’ Wij zijn van mening dat sport voor iedere organisatie een toegevoegde waarde kan zijn. Met de juiste strategie en een doordacht, creatief concept biedt de sportwereld talloze mogelijkheden. Wij adviseren uw bedrijf graag over de mogelijkheden van de sportwereld!

Trainingsstages en wedstrijden

PR Sport verzorgt trainingsstages in Zeeland in het vier sterren Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen met eigen velden. De perfecte locatie voor een trainingskamp in de zomer. De winterstage verzorgen wij in Valencia in het prachtig gelegen Paradores El Saler hotel. Clubs die hier onder andere al gebruik van hebben gemaakt zijn: Vitesse, Lierse SK, Club Brugge, Levante, NAC Breda, FC Utrecht, AZ Alkmaar, Cercle Brugge, Hibernian FC en OFI Kreta.

Daarnaast houdt PR Sport zich ook bezig met de organisatie van oefenwedstrijden. Ploegen die onder andere hiervan gebruik hebben gemaakt zijn: Osasuna, ADO den Haag, Dundee United, Valencia, Blackburn Rovers, NAC Breda, FC Utrecht, Olympiakos Piraeus, Club Brugge, Zulte Waregem, Heerenveen en Werden Bremen.

Op trainingstage 2018 deze zomer: KVO Oostende, Hapoel Haifa, AZ Alkmaar, ADO den haag en Aris Thessaloniki. Verder oefenwedstrijden georganiseerd voor Lokeren, AZ en Zulte Waregem.